Live- striimaukset

LIVE-STRIIMAUKSET – laadukas live-striimi reaaliajassa

Live-striimaukset ovat kasvattaneet suosiotaan samaan tahtiin paikkariippumattoman maailman kehityksen kanssa. Toteutamme kaikenlaiset live-striimaukset aina julkisista tapahtumista yritysten sisäisiin seminaareihin. Käytössämme on moderni striimauslaitteisto, jonka avulla varmistamme, että striimi sujuu katkoitta erinomaisella kuvan ja äänen laadulla.

Mitä tarkoittaa striimaus?

Striimauksella tarkoitetaan tapahtuman, seminaarin, musiikin, puheen tai muun esityksen reaaliaikaista välittämistä katsojille tietoverkon välityksellä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vaikka tapahtuman paikka on esimerkiksi Vaasa, striimaus mahdollistaa sen liveseurannan mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa.

Millaiset striimauspalvelut tarjoatte?

Yksinkertaisimmillaan videoiden striimaus onnistuu kännykällä ilmaisille alustoille, kuten YouTube tai sosiaalisen median kanavat, mutta me käytämme striimaamiseen siihen soveltuvaa ammattilaiskalustoa ja -ohjelmistoa. Näin varmistamme, että striimi näyttää ammattimaiselta ja sen laatu pysyy tasaisena.

Teemme yrityksille striimejä esimerkiksi kokouksista, osavuosikatsauksista tai seminaareista niin yhdellä kameralla kuin monikameratuotantonakin. Striimi voidaan toteuttaa täysin livenä tai siihen voidaan yhdistää ennakkoon tehtyjä videoinserttejä.

Toimitamme asiakkaalle linkin, jonka kautta striimiä pääsee seuraamaan. Vaihtoehtoisesti striimi voidaan jakaa myös esimerkiksi YouTuben, Vimeon, Teamsin, Zoomin tai muun asiakkaan suosiman alustan kautta yleisölle. Striimattaviin kokouksiin on mahdollista ottaa myös asiakkaan halutessa mukaan esiintyjä tai luennoitsija etäyhteyden avulla.

Striimauksen hinta – onko kallista?

Livelähetysten suosio kasvaa nopeasti, ja yhä useampi yritys hyödyntää live-striimausta niin tiedottamiseen kuin koulutustarkoituksiinkin. Monia kiinnostaa striimauksen hinta, sillä mielikuva livelähetysten toteuttamisesta voi tuntua kalliilta. Striimauksen lopullinen hinta riippuu kuitenkin esimerkiksi tapahtuman kestosta, tyylistä, tarvittavien kameroiden määrästä sekä striimattavan tapahtuman sisällöstä. Räätälöimme striimauspalvelut niin, että asiakkaallemme löytyy heidän tarpeisiinsa ja budjettiinsa sopiva striimauspaketti.

Onko striimaus laitonta?

Striimaus saattaa herättää mielikuvia esimerkiksi elokuvien tai musiikin laittomasta katselusta. Me tiedämme ammattilaisina striimaukseen liittyvät lait, minkä vuoksi tuotantoyhtiön kanssa yhteistyössä tehty striimi on turvallista ja laillista toteuttaa. 

Live- striimaukset palvelut

Tapahtumien striimaus

Urheilun striimaus

Webcasting

Play Video

Tutustu tuotantoihimme

Vuosien varrella olemme toteuttaneet tuhansia tuotantoja, tuhansia tunteja live- lähetyksiä ja palvelleet satoja asiakkaita. Tutustu referensseihin ja highight reeleihimme Vimeosta!

Varaa suunnittelupalaveri

Riittää, että olet tunnistanut tarpeen mainostuotannolle – me autamme lopussa. Varaa kalenteristamme aika ilmaiselle suunnittelupalaverille, ja autamme sinua valitsemaan oikeat mediat ja suunnitelman tuotannollesi.

"*" indicates required fields

DD dot MM dot YYYY
Toivottu päivämäärä*
:
Vahvistamme toivomasi ajankohdan sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisimman pian.