Yritysvideot

YRITYSVIDEOT JA MARKKINOINTIVIDEOT – kun haluat kertoa itsestäsi koukuttavasti

Yritysvideot ovat olleet jo vuosia suosittu tapa nostaa esiin yrityksen brändiä tai tuoda tuotteita esille. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ja videolla viesti voidaan herättää aidosti eloon. Yritysvideoita voidaan tehdä eri tyylillä aina asiapitoisesta reportaasista tarinallisempaan tuotantoon.

Millainen on hyvä yritysvideo?

Hyvä yritysvideo kiteyttää koukuttavasti sen, miksi katsojan tulisi kiinnostua yrityksestä, tuotteesta tai palvelusta. Hyvä yritysvideo on myös tarinaltaan ajaton ja erottuva, jolloin sitä voidaan hyödyntää monipuolisesti yrityksen eri tarpeisiin.

Yritysvideon lisäksi eri tuotteista voidaan tehdä erillisiä markkinointivideoita, joissa pureudutaan tarkemmin tarinoihin tuotteiden takana. Videoilla on hyvä kertoa, mitä asiakas hyötyy tuotteesta tai palvelusta sekä kuinka se helpottaa hänen elämäänsä. Hyvä yritysvideo saa aikaan samaistuttavuuden tunteen sekä kannustaa toimimaan.

Videon tekninen toteutus antaa omalta osaltaan myös mielikuvaa yrityksen brändistä: ammattitaidolla tehty videotuotanto luo kuvan laadukkaasta yrityksestä, kun taas kotikutoinen itse tehty video voi toimia päinvastoin.

Paljonko yritysvideo maksaa?

Yritysvideon hintaan vaikuttaa mm. sen pituus, sisältö, tuotantotiimin koko, musiikin ja grafiikoiden tarve sekä kuvauslokaatiot. Laadulla toteutettu yritysvideo maksaa kuitenkin itsensä takaisin mieleenpainuvana brändityökaluna, joka edesauttaa yrityksen myyntiä.
Yritysvideon tuotannossa lähdetään liikkeelle kartoittamalla asiakkaan tarpeet ja toiveet videon suhteen. Tämän jälkeen niiden toteutus suhteutetaan käytössä olevaan budjettiin.

Voimmeko päivittää olemassa olevaa yritysvideota?

Voimme olla avuksi myös silloin, jos jo olemassa olevaan yritysvideoon halutaan päivittää tietoja, lisätä materiaalia, poistaa osioita tai tehdä muita muokkauksia.

Kaipaako teidän yrityksenne uutta esittelyvideota tai vanhan päivitystä?

Mainostuotannon palvelut

TV- mainokset

Videomainos nettiin tai sosiaaliseen mediaan

Ulkomainontavideo

Green screen Videotuotannot

Markkinointivideot

Opetusvideot

Ilmakuvaukset

Play Video

Tutustu tuotantoihimme

Vuosien varrella olemme toteuttaneet tuhansia tuotantoja, tuhansia tunteja live- lähetyksiä ja palvelleet satoja asiakkaita. Tutustu referensseihin ja highight reeleihimme Vimeosta!

Varaa suunnittelupalaveri

Riittää, että olet tunnistanut tarpeen mainostuotannolle – me autamme lopussa. Varaa kalenteristamme aika ilmaiselle suunnittelupalaverille, ja autamme sinua valitsemaan oikeat mediat ja suunnitelman tuotannollesi.

"*" indicates required fields

DD dot MM dot YYYY
Toivottu päivämäärä*
:
Vahvistamme toivomasi ajankohdan sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisimman pian.