Urheilun striimaus

URHEILUN STRIIMAUS – kun haluat tuoda urheilujuhlan tuntua kotisohvalle
Urheilun striimaus on yksi niistä striimauksen muodoista, josta on tullut jo lähes arkipäivää. Esimerkiksi jalkapallo- tai jääkiekko-otteluita, yleisurheilukilpailuja sekä monia muita urheilutapahtumia katsotaan striiminä kotisohvalta eri laitteilla.
Urheilutapahtuman striimaus toimii samaan tapaan kuin tapahtuman tai seminaarin striimaus, mutta vaatii nopeaa reaktio- ja muuntautumiskykyä, koska tapahtumia ei voida samaan tapaan ennakoida. Meillä on vuosien kokemus urheilutapahtumien striimauksesta oman tuotantoyhtiömme voimin, minkä lisäksi toimimme alihankkijoina maamme merkittäville tuotantoyhtiöille ympäri Suomen.

Haluatko varmistaa, että urheilutapahtumasi jännitys välittyy myös ruudun taakse?

Meiltä onnistuvat myös super slow motion -videot, jotka ovat erityisen suosittuja urheilutapahtumien striimauksessa.

Live- striimaukset palvelut

Tapahtumien striimaus

Webcasting

Play Video

Tutustu tuotantoihimme

Vuosien varrella olemme toteuttaneet tuhansia tuotantoja, tuhansia tunteja live- lähetyksiä ja palvelleet satoja asiakkaita. Tutustu referensseihin ja highight reeleihimme Vimeosta!

Varaa suunnittelupalaveri

Riittää, että olet tunnistanut tarpeen mainostuotannolle – me autamme lopussa. Varaa kalenteristamme aika ilmaiselle suunnittelupalaverille, ja autamme sinua valitsemaan oikeat mediat ja suunnitelman tuotannollesi.

"*" indicates required fields

DD dot MM dot YYYY
Toivottu päivämäärä*
:
Vahvistamme toivomasi ajankohdan sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisimman pian.