Green screen -videotuotannot

Green screen -videotuotannot

Nykytekniikka luo valtavasti mahdollisuuksia videotuotantoihin. Green screen -kuvausten materiaaleihin voidaan vaihtaa toivomasi tausta, mikä mahdollistaa saman materiaalin monipuolisen käytön ja paikkariippumattomuuden. Tuotteiden ja henkilöiden kuvaus green screen -taustaa vasten onnistuu studiotiloissa tai paikan päällä asiakkaan tiloissa.

Millaisiin kuvauksiin green screen sopii?

Green screen -tuotannot ovat omiaan esimerkiksi tuotekuvauksiin, henkilöesittelyihin tai puheisiin, joissa huomio halutaan keskittää täysin kuvattavaan kohteeseen, ilman taustalla olevia häiriötekijöitä. Vihreä tausta voidaan muokata vapaasti uuteen, ja samasta videomateriaalista voidaan tehdä useita eri versioita eri taustoilla.

Kuinka green screen -kuvaus käytännössä toimii?

Toteutamme green screen -kuvauksia studiotiloissa, mutta meiltä löytyy myös helposti kasattava kangasseinä, jonka voimme tuoda kätevästi mukanamme asiakkaan luona tapahtuviin kuvauksiin. Tämä mahdollistaa sen, että voimme esimerkiksi kuvata ketterästi tuotekuvat samalla kerralla, kun tulemme yritykseen tekemään yritysvideon kuvaukset.

Meiltä tuotekuvauksiin optimoitu kuvausteltta

Pienten tuotteiden kuvausta varten meiltä löytyy teltta, jonka sisällä on tuotekuviin optimaalinen tasainen valo sekä pyörivä jalusta. Näin pystymme helposti tuottamaan studiotason materiaalia tuotteista asiakkaan omissa tiloissa.

Haluatko huipputason tuotekuvat myynnin tueksi?

Mainostuotannon palvelut

TV- mainokset

Videomainos nettiin tai sosiaaliseen mediaan

Ulkomainontavideo

Yritysvideot

Markkinointivideot

Opetusvideot

Ilmakuvaukset

Play Video

Tutustu tuotantoihimme

Vuosien varrella olemme toteuttaneet tuhansia tuotantoja, tuhansia tunteja live- lähetyksiä ja palvelleet satoja asiakkaita. Tutustu referensseihin ja highight reeleihimme Vimeosta!

Varaa suunnittelupalaveri

Riittää, että olet tunnistanut tarpeen mainostuotannolle – me autamme lopussa. Varaa kalenteristamme aika ilmaiselle suunnittelupalaverille, ja autamme sinua valitsemaan oikeat mediat ja suunnitelman tuotannollesi.

"*" indicates required fields

DD dot MM dot YYYY
Toivottu päivämäärä*
:
Vahvistamme toivomasi ajankohdan sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisimman pian.