Videomainokset nettiin ja sosiaaliseen mediaan

Videomainos nettiin ja sosiaaliseen mediaan – kun haluat pysäyttää katsojan

Video on erottuva tapa pysäyttää katsoja netin tietotulvan keskellä. Toteutamme kaikenlaiset videomainokset nettiin ja sosiaaliseen mediaan. Videomainoksia voidaan julkaista sosiaalisen median kanavien lisäksi mm. yrityksen omilla kotisivuilla ja kotimaisten suoratoistopalveluiden alustoilla.

Mikä on hyvä pituus, kun halutaan tehdä toimiva videomainos nettiin?

Ihmisten keskittymiskyky nettiä tai somea selatessa on todella lyhyt. Siksi videon tulee koukuttaa katsoja heti ensimmäisistä sekunneista lähtien: usein katsoja tekee päätöksen jatkaa videon katsomista jo 3-5 ensimmäisen sekunnin aikana.
Videon alku siis ratkaisee, katsotaanko sitä eteenpäin, mutta mitään tarkkaa minuuttimäärää ei nettivideoille ole. Aiheesta kiinnostuneet ja yritykseen sitoutuneet katsojat voivat katsoa jopa yli 10 minuutin videoita, kun taas aivan tuntemattomalle yleisölle parhaiten voi toimia muutaman sekunnin mainosväläys. Tärkeintä on miettiä, mihin tarkoitukseen videota lähdetään tekemään.

Millainen on hyvä somevideo?

Somessa korostuu hyvien tarinoiden merkitys, minkä vuoksi on tärkeää herättää tunnetta tai tuoda esiin hyödyllistä tietoa, joka antaa katsojalle jonkinlaista konkreettista lisäarvoa. Varmista aina, että yrityksesi tulee esiin jollain tapaa jo heti videon alussa.
Valitse somevideon formaatti kanavan mukaan. Formaatti vaikuttaa niin videon kokoon kuin pituuteenkin. Voimme editoida samasta videosta eri formaatteihin sopivat versiot, jolloin saat parhaan hyödyn irti kuvatusta materiaalista.
Nettivideon loppuun on kanavasta riippumatta hyvä lisätä aina katsojalle kehotus toimintaan eli niin sanottu call to action. Tämä voi olla esimerkiksi ohjaus yrityksen kotisivuille, kannustus seurata yrityksen sometilejä tai kehota ottaa yritykseen yhteyttä.

Pitääkö videot tekstittää someen ja nettiin?

Yhä useampi katsoja selaa videoita äänettömästi mobiililaitteilla. Tämän vuoksi tekstitys on suositeltavaa, sillä se auttaa katsojaa seuraamaan videota ja sen tarinaa myös ilman ääniä.

Miltä kuulostaisi koukuttava somevideo monipuoliseen käyttöön?

Mainostuotannon palvelut

TV- mainokset

Ulkomainontavideo

Green screen Videotuotannot

Yritysvideot

Markkinointivideot

Opetusvideot

Ilmakuvaukset

Play Video

Tutustu tuotantoihimme

Vuosien varrella olemme toteuttaneet tuhansia tuotantoja, tuhansia tunteja live- lähetyksiä ja palvelleet satoja asiakkaita. Tutustu referensseihin ja highight reeleihimme Vimeosta!

Varaa suunnittelupalaveri

Riittää, että olet tunnistanut tarpeen mainostuotannolle – me autamme lopussa. Varaa kalenteristamme aika ilmaiselle suunnittelupalaverille, ja autamme sinua valitsemaan oikeat mediat ja suunnitelman tuotannollesi.

"*" indicates required fields

DD dot MM dot YYYY
Toivottu päivämäärä*
:
Vahvistamme toivomasi ajankohdan sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisimman pian.