Ulkomainontavideot

Ulkomainontavideot – kun haluat tukea muuta mainontaa näyttävästi

Ulkomainonta on läsnä katsojien arjessa silloinkin, kun kaikki muut digitaaliset laitteet ovat laukunpohjalla. Digitaalista ulkomainontaa näkee esimerkiksi katukuvassa screeneillä, busseissa, bussipysäkeillä sekä kauppakeskusten infotelevisioissa. Ulkomainonta on luonnollinen osa etenkin kaupungissa asuvien arkea ja ympäristöä, minkä vuoksi se luo myös videomainonnalle houkuttelevia mahdollisuuksia.

Miksi ulkomainontavideo toimii?

Ulkomainonnassa toisto ja riittävä peitto ovat avainsanat, sillä toistuvasti katseen kiinnittävä video jää varmemmin mieleen. Siksi ulkomainonta toimiikin hyvin esimerkiksi brändimielikuvasta muistuttamiseen tai uusien tuotteiden lanseeraukseen. Ulkomainonta on markkinoinnin lajeista sellainen, johon suhtaudutaan lähtökohtaisesti positiivisesti, sillä se ei ole hyökkäävää ja sen koetaan kuuluvan kaupunkikuvaan.

Mitä hyötyä ulkomainonnasta on?

Katseita keräävä videosisältö, joka on sijoitettu näkyvälle paikalle, on yritykselle erinomainen keino näkyä. Hyvin toteutettu ulkomainontavideo herättää hymyn, pysäyttää katsomaan tarkemmin tai luo muulla tavoin tunnesiteen ohikulkijan ja yrityksen välille. Parhaimmillaan ulkomainonta osallistaa ja saa aikaan impulssin ostamiseen.

Ulkomainonnalla tavoitat usein myös ne katsojat, joiden silmien eteen mainontasi ei päädy muuta kautta. Se toimiikin mainiosti muun videomainonnan tukena, sillä ulkomainontavideo on kustannustehokas editoida muuta videomainontaa varten kuvatusta materiaalista. Mieleenpainuvalla ja visuaalisesti tyylikkäällä sisällöllä jätät ohikulkijan alitajuntaan mielikuvan, joka muistetaan tulevaisuudessa ostopäätöstä tehdessä.

Millainen on hyvä ulkomainontavideo?

Yksinkertainen video toimii ulkomainonnassa parhaiten. Yrityksen brändi, tuote ja tunnelma tulisi ilmaista muutamassa sekunnissa, sillä nykypäivän ihmisten keskittymiskyky on rajallinen ja kiire kova. Digitaalisuuden ansiosta ulkomainontavideot ovat helposti päivitettävissä, mikäli kampanjaan halutaan tehdä muutoksia tai sisältöä päivittää.

Onko yrityksesi aika tulla näkyväksi katukuvassa?

Mainostuotannon palvelut

TV- mainokset

Videomainos nettiin tai sosiaaliseen mediaan

Green screen Videotuotannot

Yritysvideot

Markkinointivideot

Opetusvideot

Ilmakuvaukset

Play Video

Tutustu tuotantoihimme

Vuosien varrella olemme toteuttaneet tuhansia tuotantoja, tuhansia tunteja live- lähetyksiä ja palvelleet satoja asiakkaita. Tutustu referensseihin ja highight reeleihimme Vimeosta!

Varaa suunnittelupalaveri

Riittää, että olet tunnistanut tarpeen mainostuotannolle – me autamme lopussa. Varaa kalenteristamme aika ilmaiselle suunnittelupalaverille, ja autamme sinua valitsemaan oikeat mediat ja suunnitelman tuotannollesi.

"*" indicates required fields

DD dot MM dot YYYY
Toivottu päivämäärä*
:
Vahvistamme toivomasi ajankohdan sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisimman pian.