Mainostuotannot

MAINOSTUOTANNOT – MIKSI VIDEO MYY?

Video on tekstiä tai kuvaa vaikuttavampi, sillä se jättää muistijäljen kuvan sekä äänen muodossa. Video on tunnemedia, joka herättää sisällön aidosti eloon ja sitouttaa katsojat muita sisältötyyppejä tehokkaammin. Siksi myös hakukoneet ja sosiaalisen median algoritmit suosivat nykypäivänä videoita.

Ammattilaisen tuottama video erottuu massasta

Videon koukuttavuuteen vaikuttavat tarina ja tekninen toteutus. Ammattilaisena osaamme panostaa videon yksityiskohtiin, jotka ovat avainasemassa onnistuneen lopputuloksen osalta. Mielikuvia rakennettaessa alitajuntaamme vaikuttaa nimittäin kaikki aina värimaailmasta äänitehosteisiin ja tarinan nyansseista kuvakulmiin.
Toteutamme monipuolisesti kaikenlaiset yritysten ja yhteisöjen tarvitsemat videot mainontaan, viestintään ja uutisointiin liittyen.

Onko yritykselläsi tarve mainostuotannolle?

Palveluihimme kuuluvat mm.

TV- mainokset

Videomainos nettiin tai sosiaaliseen mediaan

Ulkomainontavideo

Green screen -videotuotannot

Yritysvideot

Markkinointivideot

Opetusvideot

Ilmakuvaukset

Play Video

Tutustu tuotantoihimme

Vuosien varrella olemme toteuttaneet tuhansia tuotantoja, tuhansia tunteja live- lähetyksiä ja palvelleet satoja asiakkaita. Tutustu referensseihin ja highight reeleihimme Vimeosta!

Tutustu myös

Live- striimaukset

Live-striimaukset ovat kasvattaneet suosiotaan samaan tahtiin paikkariippumattoman maailman kehityksen kanssa. Toteutamme kaikenlaiset live-striimaukset aina julkisista tapahtumista yritysten sisäisiin seminaareihin. Käytössämme on moderni striimauslaitteisto, jonka avulla varmistamme, että striimi sujuu katkoitta erinomaisella kuvan ja äänen laadulla.

Varaa suunnittelupalaveri

Riittää, että olet tunnistanut tarpeen mainostuotannolle – me autamme lopussa. Varaa kalenteristamme aika ilmaiselle suunnittelupalaverille, ja autamme sinua valitsemaan oikeat mediat ja suunnitelman tuotannollesi.

"*" indicates required fields

DD dot MM dot YYYY
Toivottu päivämäärä*
:
Vahvistamme toivomasi ajankohdan sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisimman pian.